NaslovnaO nama

O nama

DIGIS - obrt osnovan je davne 1986. godine. U početku je to bila drvotokarska djelatnost i izrada raznih proizvoda od drva i drvne galanterije na jednostavnim strojevima uz vrhunsko umijeće majstora drvotokara.

Sa napretkom tehnologije i nabavom vrhunskih poluatomatskih i automatskih tokarskih i ostalih strojeva stvorili su se uvjeti za razvoj novih proizvoda.

Uz naše originalne nove ideje koje idu u korak s vremenom, rezultirale su jedinstvenim asortimanom duhovitih poklon artikala, idealnih za sve prigode i sve generacije. A drvo, kao prirodni materijal, svojom ljepotom i kvalitetom postalo je glavni materijal u kreaciji naših novih proizvoda.

Od prvog dana se trudimo zadovoljiti sve zahtjeve naših kupaca te u skladu sa pravilima struke isporučiti proizvod koji će kvalitetom kao i estetikom zadovoljiti ukuse i najzahtjevnijih naručitelja...

Posljednjih 20-tak godina obrt DIGIS se specijalizirao za proizvodnju i prodaju ŠALJIVIH DAROVNIH ARTIKALA sa hrvatskim tekstovima i porukama. Vođeni višegodišnjim iskustvom uspješnog prepoznavanja trendova mladih, ali i svih onih koji se tako osjećaju, stvorili smo i stvaramo nove i originalne darovne artikle. U tom smo razdoblju razvili, sada već više od 600 uspješnih motiva artikala kako za naše tako i za strano tržište u kojima posebnu pažnju pridajemo originalnom dizajnu, vrhunskoj kvaliteti izrade i brzoj isporuci.

Na temelju ovih principa poslovanja stvorili smo maloprodajnu i veleprodajnu mrežu s više stotina dugogodišnjih zadovoljnih kupaca. Svoje proizvode plasiramo diljem cijele Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine (uvoz i distribucija Novoteks d.o.o. Gradišće br. 1, Kiseljak) te Slovenije. Naša vizija i misija vode nas prema kontinuiranom unapređenju poslovanja u svim segmentima, te praćenjem trendova tržišta. Vođeni time, nastojimo biti redoviti sudionici raznih konferencija gdje prikupljamo dodatna znanja kako bi održali konkurentnost na zahtjevnom tržištu. U prilog tome idu naša priznanja koja su dokaz pravog puta i poticaj za dalje.

I dalje s ponosom nastavljamo 37 godina kontinuiranog i uspješnog rada obiteljskog obrta, te se zahvaljujemo svim dosadašnjim kupcima na povjerenju tijekom svih ovih godina.