DIGIS - obrt osnovan je davne 1986. godine
DIGIS - obrt osnovan je davne 1986. godine

Posljednjih 20-tak godina obrt DIGIS se specijalizirao za proizvodnju i prodaju ŠALJIVIH DAROVNIH ARTIKALA sa hrvatskim tekstovima i porukama.

Vođeni višegodišnjim iskustvom uspješnog prepoznavanja trendova mladih, ali i svih onih koji se tako osjećaju, stvorili smo i stvaramo nove i originalne darovne artikle.

U tom smo razdoblju razvili, sada već više od 600 uspješnih motiva artikala kako za naše tako i za strano tržište u kojima posebnu pažnju pridajemo originalnom dizajnu, vrhunskoj kvaliteti izrade i brzoj isporuci.

Maloprodajna i veleprodajna mreža

U početku je to bila drvotokarska djelatnost i izrada raznih proizvoda od drva i drvne galanterije na jednostavnim strojevima uz vrhunsko umijeće majstora drvotokara.

Sa napretkom tehnologije i nabavom vrhunskih poluatomatskih i automatskih tokarskih i ostalih strojeva stvorili su se uvjeti za razvoj novih proizvoda.

Uz naše originalne nove ideje koje idu u korak s vremenom, rezultirale su jedinstvenim asortimanom duhovitih poklon artikala, idealnih za sve prigode i sve generacije.

A drvo, kao prirodni materijal, svojom ljepotom i kvalitetom postalo je glavni materijal u kreaciji naših novih proizvoda.

Pogledajte cjenik.

Maloprodajna i veleprodajna mreža
Novosti